Модел Т 905
Модел Т 905
Блиндирана входна врата, изработена от 1.5 мм прахово боядисан метал и 10мм фрезовани MDF панели, с ламинирано покритие. Структурата на крилото представлява два MDF панела по 10 мм, между които има поставен метален лист с дебелина 1.2 мм. Крилото е с пълнеж за шумо и топлоизолация от минерална вата и е с допълнително метално оребряване. Панелът е с с ламинирано покритие. Дебелината на крилото е 90мм. Лицевият и вътрешният панел са с красива фрезована шарка, като на вътрешния панел има допълнителна MDF лайсна, която оформя рамка на MDF панела. По този начин се придава стилен и завършен вид на крилото. От страната на регулируемите панти крилото е подсилено с осем пасивни шипа, които влизат в касата при затворено положение. За по-добра изолация е поставено допълнително гумено уплътнение на крилото. Касата е изработена от 1.5 мм прахово боядисан метал. Та е регулируема и се предлага с первази от двете страни. Всички входни врати от серия Елеганс са снабдени с пет метални планки на касата, за по-голяма сигурност и стабилност. С тяхна помощ фиксацията при монтирането е много по-добра. Моделът е с централна заключваща система - осем точково заключване с осем активни шипа, от които седем встрани и един горе. Моделът е с по-висок клас защита и с цел по-голяма сигурност е добавена втора допълнителна скрита ключалка тип "Резе" от вътрешната страна на крилото. Вратата е с вградена алармена система с дистанционно управление. Комплектът включва: - крило; - регулируема каса; - гумено уплътнение за крило и каса; - три регулируеми панти; - пет броя планки за щоков монтаж; - осем противовзломни шипа; - вградена алармена система с дистанционно управление; - метален Г-образен профил на прага, върху който се изгражда основния праг; - MDF декоративна каса и прилежащи первази; - допълнително се заплащат 180 лв. - централна заключваща система; - две секретни брави; - един секретен патрон; - капачка против разбиване и бронировка на патрона; - втора допълнителна заключваща система тип „резе“; - шпионка; - иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата; - подвижна или пасивна дръжка за външната страна.
Количество:
889.00 лв
Продуктов код: в наличност
Наличност: На склад
Сподели:

Вратата е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата и крилото, както и Г-образна лайсна на прага, която помага за по-лесно изграждане на праг и по-добра изолация.

elegans1  elegans2  elegans3  elegans4

Вратата е оборудвана с централна заключваща система (осем точково централно заключване) с осем активни шипа – 7 встрани и 1 горе. По този начин сигурността се повишава значително. Има и трета скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна. Тази врата е оборудвана с вградена аларма, която работи с дистанционно управление.

elegans10  elegans11  elegans12  elegans13

Shemi T 905 1

  1. Метално оребряване;

2. Минерална вата за шумо и топлоизолация;

3. Централна заключваща система;

4. Вътрешна метална рамка;

5. Вградена алармена система с дистанционно управление;

6. Скрита секретна ключалка;

7. Капачка против разбиване и бронировка на патрона;

8. Метална шина;

9. Шпионка;

10. Пасивен шип;

11. MDF фрезовани панели с ламинирано покритие;

12. Панта;

13. Декоративна MDF лайсна.


90/200 см зид до 50 см
Размер входна врата 90/200 см зид до 50 см
Доставка
Направи запитване