Т 901 с МДФ перваз
Т 901 с МДФ перваз
Блиндирана входна врата, изработена от 1.5 мм прахово боядисан метал и 10мм фрезовани MDF панели, с ламинирано покритие. Структурата на крилото представлява два MDF панела по 10 мм, между които има поставен метален лист с дебелина 1.2 мм. Крилото е с пълнеж за шумо и топлоизолация от минерална вата и е с допълнително метално оребряване. Панелът е с с ламинирано покритие. Дебелината на крилото е 90мм. Лицевият и вътрешният панел са с красива фрезована шарка, като на вътрешния панел има допълнителна MDF лайсна, която оформя рамка на MDF панела. По този начин се придава стилен и завършен вид на крилото. От страната на регулируемите панти крилото е подсилено с осем пасивни шипа, които влизат в касата при затворено положение. За по-добра изолация е поставено допълнително гумено уплътнение на крилото. Касата е изработена от 1.5 мм прахово боядисан метал. Та е регулируема и се предлага с первази от двете страни. Всички входни врати от серия Елеганс са снабдени с пет метални планки на касата, за по-голяма сигурност и стабилност. С тяхна помощ фиксацията при монтирането е много по-добра. Заключване: Вратата е снабдена със заключваща система с по три активни шипа. Добавена е и трета скрита ключалка тип "Резе" от вътрешната страна на крилото. Комплектът включва: - крило; - регулируема каса; - гумено уплътнение за крило и каса; - три регулируеми панти; - пет броя планки за щоков монтаж; - осем противовзломни шипа; - метален Г-образен профил на прага, върху който се изгражда основния праг; - MDF декоративна каса и прилежащи первази; - две секретни брави; - два секретни патрона; - капачка против разбиване и бронировка на патрона; - две независими заключващи системи; - допълнителна заключваща система тип „резе“; - шпионка; - три секретни ключа и три секретни ямкови; - иноксова сатенирана подвижна дръжка за вътрешната страна на вратата; - подвижна или пасивна дръжка за външната страна.
Количество:
1,129.00 лв
Продуктов код: в наличност
Наличност: На склад
Сподели:

Вратата е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата и крилото, както и Г-образна лайсна на прага, която помага за по-лесно изграждане на праг и по-добра изолация.

elegans1  elegans2  elegans3  elegans4

Вратата е снабдена с шест активни и осем пасивни шипа, които влизат в касата при затваряне. Заключването става чрез две независими заключващи системи, всяка от които с по три активни шипа, като е добавена и трета ключалка – тип „резе“ от вътрешната страна на вратата.

elegans5  elegans6  elegans7  elegans8

Shemi T 901 1 1

  1. Метално оребряване;

2. Минерална вата за шумо и топлоизолация;

3. Вътрешна метална рамка;

4. Капачка против разбиване и бронировка на патрона;

5. Скрита секретна ключалка;

6. Заключваща система;

7. Метална шина;

8. Шпионка;

9. Пасивен шип;

10. MDF фрезовани панели с ламинирано покритие;

11. Панта;

12. Декоративна MDF лайсна.


90/200 см зид до 50 см
Размер входна врата 90/200 см зид до 50 см
Доставка
Направи запитване