Модел Т 1001
Модел Т 1001
Блиндирана врата, изработена от 1.2 мм прахово-боядисан метал и 10 мм MDF фрезовани панели с ламинирано покритие. Структурата на крилото представлява два MDF панела с дебелина 10 мм, между които е поставен 1.2 мм метален лист. Панелът при серия Модерн е с ламиниран МДФ. Дебелината на крилото е 70 мм. За шумо- и топлоизолация пълнежът на крилото е с полистирен и метално оребряване. Поставено е и допълнително гумено уплътнение. Лицевият и вътрешният панел са с красива фрезована шарка. На вътрешният панел на всяко крило от серия Модерн е поставена допълнителна МДФ лайсна, оформяща рамка на МДФ панела, като му придава завършен и стилен вид. Този модел е снабден с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа. От страната на регулируемите панти крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата. Касата е регулируема, с первази за от двете страни, за зид с дебелина от 170 мм до 360 мм. Металът на фиксираната каса е прахово-боядисан и с дебелина 1.5 мм. Касата и прилежащите й первази са изцяло облечени с MDF. Вратата е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с “Г-образен” профил на прага, също с гумено уплътнение, което спомага за по-добра изолация и изграждане на праг. Има по три броя планки от двете страни на касата, служещи за щоков монтаж. В комплекта са включени: - крило; - регулируема каса; - гумено уплътнение за крило и каса; - три броя панти; - шест броя планки за щоков монтаж; - шест противовзломни шипа; - метален Г-образен профил; - MDF декоративна каса и прилежащи первази; - две независими заключващи системи; - две секретни брави: основна и допълнителна; - два секретни патрона; - капачка против разбиване и бронировка на патрона; - три секретни и три секретни ямкови ключа; - иноксова сатенирана активна дръжка за вътрешната – “полумесец” и “пура”; - шпионка. Технически характеристики на вратата: Цвят – Венге; Габаритен размер 94/200см; Касата обхваща зид до 36см; Препоръчителен строителен отвор в ширина от 96 до 100см; Дебелина на крилото 7см Изолация - полистерен; 6 пасивни шипа; 3 панти; Заключване - две брави с две ключалки; Вратата има шпионка; Елипсовидни капачки на розетките; Г образен праг; По 3 планки за щоков монтаж от двете страни; Облечено уширение за касата, прерязано на 45 градуса и прилежащи первази; Декоративни лайсни от вътрешната страна на крилото.
Количество:
1,049.00 лв
Продуктов код: в наличност
Наличност: На склад
Сподели:

Вратата е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с "Г-образна" лайсна на прага, с гумено уплътнение, което спомага за по-добра изолация и по-лесно изграждане на праг.

    

Вратата е снабдена с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа.

Турските входни врати серия "Модерн" са снабдени с шест пасивни шипа, които влизат в касата при затворено състояние на вратата.

    

Shemi T 1001 1

   1. Метално оребряване;

   2. Шумо- и топлоизолация от полистирен;

   3. Вътрешна метална рамка;

   4. Капачка против разбиване и бронировка на патрона;

   5. Заключваща система;

   6. Метална шина;

   7. Шпионка;

   8. Пасивен шип;

   9. MDF фрезовани панели с ламинатно покритие;

   10. Панта;

   11. Декоративна MDF лайсна


94/200 см зид от 17 до 36 см
Размер входна врата 94/200 см зид от 17 до 36 см
Доставка
Направи запитване