Модел Т 111 Черна перла
Модел Т 111 Черна перла
Входна блиндирана врата, изработена от 1.2 мм прахово боядисан метал и 10 мм MDF фрезован панел с ламинирано покритие. Структурата на крилото представлява два 10 мм MDF ламинирани панела, между които е поставен метален лист с дебелина 1.2 мм. Крилото е с пълнеж за шумо и топло изолация от минерална вата, с допълнително метално оребряване. Дебелината на крилото е 70мм. Лицевият и задният панел са с красива фрезована шарка, която придава стилна завършеност на моделите. От страната на регулируемите панти крилото е подсилено с шест пасивни шипа, които при затворено положение на вратата влизат в касата. Касата е регулируема, с первази за от двете страни. Изработена е от 1.5 мм прахово-боядисан метал. Вратата е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, с метален “Г-образен” профил на прага, също с гумено уплътнение, което спомага за по-добра изолация и по-лесно изграждане на праг. Габаритните размери на крилото с касата могат да бъдат 860/1970 мм или 900/2000 мм, покриващи зидове до 210; 340; 500 мм. Вратата е снабдена с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа, като е добавена и трета, скрита ключалка тип „резе“ от вътрешната страна на крилото. Снабдена е също и с шест пасивни шипа, влизащи в касата, при затворено положение на крилото. В комплекта са включени: - крило; - регулируема каса; - гумено уплътнение за каса; - три броя нерегулируеми панти; - шест противовзломни шипа; - метален Г-образен профил; - две независими заключващи системи; - трета допълнителна заключваща система тип "Резе"; - две секретни брави: основна и допълнителна; - два секретни патрона; - капачка против разбиване и бронировка на патрона; - три секретни и три секретни ямкови ключа; - иноксова сатенирана активна дръжка за вътрешната – “полумесец” и “пура”; - шпионка с метално чукче.
Количество:
779.00 лв
Продуктов код: в наличност
Наличност: На склад
Сподели:

Вратата е с фабрично поставено гумено уплътнение по протежението на касата, също и с "Г-образна" лайсна на прага, с гумено уплътнение, което спомага за по-добра изолация и по-лесно изграждане на праг.

    

Вратата е снабдена с две независими заключващи системи, всяка с по три активни шипа, като е добавена и трета, скрита ключалка тип "резе" от вътрешната страна.

Турските входни врати серия "Панел" са снабдени с шест пасивни шипа, които влизат в касата при затворено състояние на вратата.

      

Shemi T 111 1 1

   1. Метално оребряване

  2. Минерална вата, служеща за шумо и топло изолация;

  3. Вътрешна метална рамка;

  4. Капачка против разбиване и бронировка на патрона;

  5. Скрита секретна ключалка тип "резе";

  6. Заключваща система;

  7. Метална шина;

  8. Шпионка с метално чукче;

  9. Пасивен шип;

  10. MDF фрезовани панели с ламинирано покритие;

  11. Панти.

Доставка
Направи запитване