За нас

Основната дейност на компания NG doors e търговия с интериорни и входни врати за къщи и апартаменти.
Ние предлагаме на своите клиенти богат асортимент от продукти в различни цветове и модели , които  се отличават с елегантен дизайн,здравина,сигурност и перфектна изработка.  Нашите предимства  са :
постоянна складова наличност,
доставка в цялата страна ,
кратки срокове за изпълнение на поръчките и монтаж.
 
Продуктите, които предлагаме на едро и дребно, са по всички европейски стандарти, с гарантирано високо качество и на достъпни цени.
 
При нас ще откриете: 
Входни врати за апартаменти и къщи
Интериорни врати
Алуминиеви врати за баня
Пожароустойчиви врати
Врати за мазе
 
Ако ни се доверите, нашите висококвалифицирани специалисти, ще вземат точните размери, ще ви доставят и монтират вратите, без да се налага да правите нищо.
Имате възможност да платите по всякакви начини. Освен в брой, можете да заплатите продуктите и услугите по банков път или чрез кредитна/дебитна карта. Съвсем скоро ще предложим и възможност за покупка на изплащане, което допълнително ще улесни вашия избор, без да се притеснявате от прекомерно утежняване на семейния бюджет.
 За улеснение на Вас, нашите клиенти,  предлагаме възможност за поръчка както през настоящата платформа, така и през нашата Facebook страница. Може да ни посетите и във фирмения ни магазин в гр. Божурище, бул. Европа 115.